Детали за просторот

HUB Skopje

Ние веруваме дека најдобара работната средина не е затворена канцеларија или кабини. Тоа е причината зошто го создадовме токму спротивното: отворен работен простор, специјално дизајниран за да инспирира креативност и да овозможи и олесни креирање на нови партнерства. За повеќе информации контактирајте не на: +389 2 322 5022 или hubskopje@gmail.com

Просторот вклучува

  • wifi

Мапа

1 коментари

За да оставите коментар потребно е да се најавите. Најави се тука